Пішла з дому і не повернулася: зникла 17-річна буковинка Мар‘яна Міцуга

Ввечері 22 липня 17-річна жителька села Кам’янка Чернівецького району пішла з дому і до цих пір не повернулася. Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

За попередньою інформацією, дівчина могла поїхати на Львівщину. На пошуки безвісти зниклої неповнолітньої орієнтовано особовий склад поліції Чернівецької області.

Правоохоронці опитали родичів, близьких і знайомих Мар’яни, які можуть володіти інформацією, корисною для розшуку дівчини. Також поліцейські відпрацювали місця ймовірного перебування юної буковинки.

Попередньо співробітники поліції встановили, що того вечора дівчина поїхала до Чернівців, а вже наступного дня разом із товаришем попрямувала до Львова.

Прикмети розшукуваної: на вигляд 18-20 років, худорлявої тілобудови, зріст приблизно 173 см, волосся довге, світлого кольору. Дівчина була одягнута в шорти і футболку темного кольору.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної Мар’яни Мігуци – прохання повідомити за номерами телефонів (03734) 2-14-78, (066) 723-43-93 або на спецлінію «102».

Реклама

Залишити коментар