У Чернівцях апеляційний суд ухвалив рішення про взяття під варту директора обласної клінічної лікарні Сергія Бродовського

Апеляційний суд ухвалив рішення про взяття під варту відстороненого від посади генерального директора Чернівецької обласної клінічної лікарні Бродовського С.П.

Про це повідомляє Чернівецький апеляційний суд.

Посадовець, якого підозрюють в незаконному використанні гуманітарної допомоги, перебуватиме під вартою протягом наступних 60 днів без права внесення застави.

Колегія суддів Чернівецького апеляційного суду задовольнила апеляційну скаргу прокурора та скасувала ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Чернівці, згідно з якою відносно підозрюваного був застосований запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 млн грн.

Водночас суд залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, яка просила змінити Бродовському С.П. запобіжний захід на інший, більш м’який, не пов’язаний з триманням останнього під вартою.

Бродовського С.П. підозрюють у використанні для особистого збагачення наданої на потреби ЗСУ та закладам охорони здоров’я гуманітарної допомоги у вигляді ліків, в тому числі із наркотичним складом.

Реклама

Залишити коментар