За добу буковинські рятувальники ліквідували 21 пожежу: більшість — на відкритій території

22 лютого в м. Чернівці на провулку Топорівському сталася пожежа в господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Чернівецькій області.

Швидкому поширенню вогню сприяло те, що в будівлі зберігались дрова. Про пожежу рятувальників повідомили власники, які на момент виникнення загорання перебували на території домогосподарства.

Вогнеборці 1 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці ліквідували пожежу на площі 80 кв.м та попередили загрозу перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, інвентар, речі домашнього вжитку.

Найбільша кількість пожеж впродовж минулої доби виникла на відкритій території. Суха трава горіла 17 разів. Пожежі мали місце в обласному центрі, Чернівецькому та Дністровському районах. У всіх випадках причинами пожеж стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Загальна площа знищеної трави склала близько 30 га рослинності.

Реклама

Залишити коментар