Робили “закладки”: чернівецькі наркодилери постануть перед судом

Троє чернівчан налагодили масштабну схему збуту наркотиків. Їх діяльність викрила СБУ у серпні 2021 року. Незабаром наркоділки постануть перед судом. Про це повідомляє прессслужба СБ у Чернівецькій області.

Нагадаємо, Служба безпеки України в серпні минулого року викрила на Буковині організовану злочинну групу, котра “спеціалізувалася” на постачанні в регіон наркотиків та психотропів.

Ділки замовляли “товар” в інтернеті й отримували “замовлення” поштовими відправленнями. Збували наркотики методом так званих “закладок”, а про їх місцезнаходження повідомляли у спільноті одного з месенджерів. Щомісяця зловмисники заробляли до 500 тис. грн.

20 січня усім трьом фігурантам справи повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Матеріали досудового розслідування скеровано до суду.

Заходи із викриття злочинної схеми проводилися спільно зі співробітниками Національної поліції за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

Реклама

Залишити коментар