Колишній головний лікар онкологічного центру Ілля Тащук повідомив про причину свого звільнення

Причиною звільнення він назвав оптимізацію, яку проводить нинішнє керівництво закладу. За словами Тащука, цей процес торкнувся молодшого та середнього медичного персоналу.

Про це він повідомив на своїй сторінці у facebook.

“21 грудня 2021 року з закладу буде виведено 6 спеціалістів, які не погодились на запропоновані посади згідно нового штатного розпису. Мені було надано пропозицію щодо переходу на посаду лікаря онкохірурга в новоствореному хірургічному відділенні, оскільки структурний підрозділ пухлин молочної залози буде розформовано. Вважаю дану пропозицію не коректною та зухвалою по відношенню до мене та колективу відділення, на яку погодитись не можу. В зв’язку з чим, мій останній робочий день в закладі буде 20 грудня 2021 року.
Мій трудовий шлях в Чернівецькому ООД починався з 1990 року, в той час я починав роботу в якості санітара в радіологічному відділенні. Закінчивши БДМА в 1998 році, розпочав з цього року свою трудову діяльність в закладі з посади інтерна-онколога, лікаря-онколога, лікаря-онкохірурга, організатора охорони здоров’я, заступника головного лікаря з лікувальної роботи та головного лікаря. Я люблю свою роботу, заклад, колектив та своїх пацієнтів. Дякую щиро всім Вам за ці роки роботи! Мені не соромно озирнутись назад!!!”,
– йдеться у дописі.

Реклама

Залишити коментар