Арсеній Яценюк на КБФ: Україна вперше зіткнулася з таким рівнем популізму, як сьогодні

Вперше Україна зіткнулася з таким рівнем популізму. Думаю, Україна доведе, що популізм, необільшовизм і неправда – це не той шлях, який приведе Україну до успіху, — наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, голова Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк, відкриваючи КБФ 1 грудня.

Він підкреслив, що українська влада повинна проводити дуже складну і важливу роботу всередині країни.

“Це не просто слово реформи, а це історичні зміни, яких потребує сьогодні Україна”. Шлях України до успіху, за його словами, – це в першу чергу сильні інститути, насамперед українська армія. “Українська демократична система – це незалежний парламент, справжній уряд і відповідальний перед своїм народом президент. Демократія і право кожного українця обирати і бути обраним. Можливість для народу висловлювати свою позицію на виборах. Натомість референдуми, які пропонуються зараз, — це ніщо інше, як політична маніпуляція і частина комбінації, як знищувати демократію”, — наголосив він.

Арсеній Яценюк також підкреслив важливість свободи слова, вільних медіа і журналістів, та вільної економіки, що відповідає найвищим стандартам Європи. “Основне – вільна Україна. Україна об’єднана. Об’єднана незалежно від мови чи віросповідання. Об’єднана незалежно від того, хто де народився і в кого які політичні погляди. Об’єднана для одного – для того, щоб Україна йшла вперед”, — наголосив він.

“Об’єднання патріотів – це і є той шлях, як захистити Україну від Росії і як зробити Україну однією з найсильніших країн”, — підкреслив Арсеній Яценюк.

Реклама

Коментарі:

  • Ты лысый уже себя показал. Иди на хуй

  • Яценюк як завжди лукавить. Найвищий рівень популізму був під час помаранчевої революції. Тоді лідери опозиції наобіцяли скільки , що для виконання обіцянок потрібно було близько ста бюджетів тодішнього рівня. Наступний етап популізму – це 2014 рік, коли під лозунгами євроасоціації людям вішали на уші лапшу про євроінтеграцію

  • Когда уже этого Кролика-талиба закроют лет на 20

  • Откуда он вылез? Бабло закончилось?

    Откуда

  • Денежный зомби ( куля в лоб)) уйди с глаз, ушей и очей народа, который стоит у несуществующей стены на границе! Не дратуй высокоморальными тезами об обмане ниже плинтуса. Вообще хоть какая то совесть есть?
    Накрал иди н-й . Вот какую надо иметь наглость и нахабство – это характер безпредельщика. Чистый Гордон.

  • КуляВЛобешник уже позабыла как обещала газ собственной добычи. И много чего еще. Думала эта куля что мы тоже забыли. Нет пиздун мы ничего не забыли.

  • Ївреї усіх країн, єднайтеся!!!

  • Яйценюх иди на ХУЙ тварь тебя надо повесить на майдане с Порошенко вместе отдать под требунал.кровавый переворот 2014 года всех надо расстрелять что бы не размножались ТВАРИ

  • УРОД яйценюх дебильный лезет с канализации опять к власти с порошенко

  • Говнище ты ебаный – проклинать тебя будут все!!!!!!

  • кролег Вырвалси из клетки!?берегись страна…ЮКИ

  • не кролегу сене рассуждать о популизме шута горохового!они точно 2 сапога на Одну ногу!ЮКИ

  • Господа промосковські! Яценюк був патриотом Украіни і лишається ім до сьогодні. В минулому обіймав різні гілки влади, служив Украіні сумлінно і віддано, його інтелекту достатньо було щоб очолювати пост премєр міністра. А ви, ХТО?

  • У меня для .Яценюка есть только одна мечта: какой нибудь незаметный хлопчик походя множит на ноль этот ноль и больше НИКОГДА о нем не вспомнит ни одно СМИ. Эта гнилушка большего не заслуживает, мне кажется. Даже противно о нем писать, не то, что думать.

Залишити коментар