Водій загинув, пасажир в лікарні: на Буковині перекинувся мотоцикл

Вчора ввечері, 8 листопада, до поліції надійшло повідомлення від жителя села Мамаївці про те, що він став свідком ДТП. Кермувальник загинув до приїзду швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Для з’ясування обставин події на місце аварії виїхали співробітники Слідчого управління та Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області. Правоохоронці з’ясували, що під час руху у селі Мамаївці водій мотоцикла “Honda” не впорався з керуванням, в’їхав у бетонний бордюр та перекинувся.

У результаті ДТП від отриманих травм кермувальник помер на місці автопригоди. Особу загиблого наразі встановлюють правоохоронці. 34-річного пасажира медики госпіталізували до лікарні, де діагностували у нього перелом правої ноги.

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці призначили низку експертиз, зокрема токсикологічну.

Реклама

Залишити коментар