Пішла з дому у неділю і все ще не повернулась: зникла 16-річна Ольга Коломієць

У Чернівцях поліцейські розшукують безвісти зниклу неповнолітню Коломієць Ольгу Віталіївну. До поліції звернулася чернівчанка та повідомила про те, що 7 листопада її 16-річна донька пішла з дому у невідомому напрямку та досі не повернулася. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

До пошуку дівчини Ситуаційний відділ ГУНП в Чернівецькій області скоординував співробітників ювенальної превенції та слідчо-оперативні групи обласного управління поліції, Чернівецького районного управління поліції та кінологів.

Чернівчанка була одягнена у чорну куртку, жовту байку з капюшоном, сірі джинси та чорні кросівки. Зріст 150-155 см, довге волосся русе, блакитні очі, худорлявої тілобудови.

До пошуків неповнолітньої долучилися також сусіди та знайомі. Правоохоронці звертаються до всіх, кому відома інформація про місцезнаходження дівчини, звертатися на спецлінію “102”.

Реклама

  • Доброго вечора, я частний детектив розшукую ту дівчину! Можете будь ласка дати дані батьків або номер батьків цієї дівчини?

Залишити коментар