Осачук з Ковалюком включили режим окозамилювання, – Максим Бурбак

Нинішня діяльність керівництва Чернівецької ОДА зводиться до окозамилювання. Таку позицію висловив Народний депутат двох скликань Максим Бурбак в ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА.

«Згадайте, як перед останнім засіданням сесії Чернівецької обласної ради, у голови ОДА Сергія Осачука раптом з’являється інтригуючий допис у Фейсбуці, мовляв, «ми наведемо лад у муздрамтеатрі!». І всі почали думати, – що ж там таке? А це мав бути день розгляду питання про недовіру голові ОДА. Інформаційне шумовиння побурлило і стихло. І тоді стало зрозуміло, що розгляду питання про недовіру вже не буде, що вони там між собою вже домовилися і продовжують створювати ілюзію палкої праці на благо буковинців.

Тепер я б хотів почути позицію правоохоронних органів щодо виявлених під час аудиту порушень на понад 40 млн грн у роботі управління капітального будівництва Чернівецької ОДА з 2020 по травень 2021 року. Було б доцільно заслухати під час сесії обласної ради першого заступника голови ОДА Богдана Ковалюка, який курує роботу цього управління і «велике будівництво» в області. Ви б, шановні, спитали у депутатської комісії Чернівецької районної ради:

– про результати перевірок неякісних ремонтів шкіл, ви б спитали,

– чому Чернівецька ОДА не дала жодної копійки на ремонт доріг у місті Чернівці?

– який був принцип розподілу Дорожнього фонду, звідки левова частка грошей пішла у Вікнянську ОТГ, де головою є батько першого заступника голови ОДА Богдана Ковалюка?

Про ці питання треба було говорити і проголосувати, щоб цю інформацію скерували до правоохоронців. І я б навіть заслухав потім, що правоохоронні органи на це скажуть.

Натомість нам продають боротьбу опозиції у лавах партії «Слуга народу» проти представника офісу президента і запускають питання заборони партії Шарія, – на яке, до речі, теж не вистачило голосів.»

Реклама

Залишити коментар