Після численних суперечок: поліклініку “Гравітон” об’єднали з поліклінікою №1

Сьогодні, 7 жовтня, в Чернівецькій міській раді проголосували за об’єднання поліклініки “Гравітон” з поліклінікою №1. Заклади працюватимуть як одна установа. 22 депутати з 42 підтримали рішення.

На минулій сесії очільниця управління охорони здоров’я Наталія Калмикова зазначила, що поліклініка “Гравітон” відтепер надаватиме ті ж послуги, які надає поліклініка №1.

За її словами половина зареєстрованого населенням Гравітону уже обслуговуються у поліклініці №1.

Ми просто зробимо послуги ближчими — для цього не потрібно буде їхати у центр, їх отримуватимуть у районі“, — пояснила вона.

Робочі місця поліклініки “Гравітон” залишають за її спеціалістами. Також обіцяють за рахунок об’єднання закладів підвищити персоналу зарплати.

Проте прийняли це рішення не з першого разу. Медики поліклініки “Гравітон” виступали проти об’єднання. Вони неодноразово приходили на сесії. Неодностайними в міркуваннях виявились і депутати міської ради.

Під час розгляду питання про об’єднання на сесії сперечались та розпалювали конфлікт. Декілька разів перенесли голосування. Найбільше проти об’єднання поліклінік виступали фракції “Народний контроль”, “Рідне місто” та “Команда Михайлішина”.

Реклама

Залишити коментар