Яценюк: “Слуги народу” перетворили парламент на підрозділ адміністрації президента

“Слуги народу” перетворили парламент на підрозділ адміністрації президента. Але будь-яка монополія приводить до політичного краху тих, які намагаються запровадити авторитаризм в країні”, — наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк у «Ток-шоу №1» на каналі “Україна 24”.

Лідер НФ наголосив, що зараз триває боротьба за владу та посади: “Не йде боротьба за країну і за людей”. Він підкреслив, що питання відставки спікера парламенту Дмитра Разумкова — не боротьба фракції “Слуга народу” проти Разумкова, а боротьба Зеленського проти Разумкова”.

На думку політика, фракція “Слуга народу” стала власністю Володимира Зеленського”.

Володимир Зеленський перед другим туром (президентських виборів) сказав історичну фразу: “якщо я порушу закон, то я сам піду”. Це означає, що парламент повинен працювати по закону і по регламенту.

“Зараз у Трускавці Володимир Зеленський заявив, що в принципі все, що заважає економічній політиці України – це регламент”, — сказав лідер “Народного фронту”.

Арсеній Яценюк звернувся до представників “Слуги народу”: “Мені здається, що ви трохи очманіли від влади — це такий наркотичний дурман від влади. Він проходить. Від вас же залежить зараз доля країни. А ви перетворили зараз парламент на підрозділ адміністрації президента”, — сказав він.

“Усе це рухається тільки в одному напрямку з однією метою – монополія на владу і на владні ресурси. А будь-яка монополія приводить потім до політичного краху тих, які намагаються запровадити авторитаризм в країні”, — наголосив Арсеній Яценюк.

Реклама

Залишити коментар