У Чернівцях поки не посилюватимуть карантинні обмеження

Про це повідомляє Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

5 жовтня, відбулося засідання міської комісії ТЕБ та НС.

Заступниця начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Галина Бовкун розповіла, що у Чернівцях хворих на коронавірус приймає не тільки КНП «Міська лікарня №1», а відсьогодні і КНП «Міська лікарня №4».

«У лікарні №1 розгорнуто 140 ковід-ліжок, на яких лікується 123 пацієнтів (заповненість – 87%). Також розгорнуто 24 ліжка інтенсивної терапії, на яких лікується 19 хворих (79%), – сказала Галина Бовкун. – У лікарні №4 сьогодні розгорнуто 75 ліжок. Наразі там уже лікуються 10 пацієнтів».

Також на комісії йшлося про необхідність активізації вакцинальної компанії та посилення контролю за виконанням карантинних обмежень, які запроваджені для жовтої зони.

Додаткових обмежувальних заходів у Чернівцях поки що впроваджувати не будуть.

Міська комісія ТЕБ та НС вирішила звернутися до керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язану з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 щодо внесення до переліку закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою корона вірусом SARS-CoV-2, КНП «Центральна міська клінічна лікарня», як заклад охорони здоров’я другої хвилі.

Реклама

Залишити коментар