54 гігабайти з дитячою порнографією: 74-річному педофілу загрожує довічне

Двоє чернівчан впродовж 15 років розбещували неповнолітніх та знімали дитячу порнографію. Злочини викрили у квітні цього року. Тоді ж педофілів взяли під варту. До початку судового засідання запобіжний захід подовжили до 26 листопада. Про це на брифінгу сказав в.о. керівника обласної прокуратури В’ячеслав Чорней.

74-річний пенсіонер разом зі своїм 66-річним другом, викладачем чернівецького коледжу, майже 15 років знущалися над дітьми. Постраждалі часто були з малозабезпечених сімей і приходили “підзаробити”. Крики з квартири лунали на весь під’їзд. Небайдужі сусіди неодноразово зверталися до поліції. Проте увагу правоохоронців привернули заяви самих неповнолітніх постраждалих.

Вдома у 74-річного чоловіка виявили 54 гігабайти дитячої порнографії. Йому інкримінують зґвалтування неповнолітніх, сутенерство, створення та утримання місць розпусти з метою наживи, торгівлю людьми та створення порнографії. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

А 66-річному викладачу Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. Сидора Воробкевича загрожує до 15 років ув’язнення за зґвалтування неповнолітніх.

12 квітня 66-річний чоловік працював у на посаді заступника з виховної роботи.

Реклама

Залишити коментар