Ті, хто рік тому говорили про боротьбу двох кланів у Чернівцях, тепер знову блокують роботу у ратуші, – Максим Бурбак

Теза про «боротьбу двох кланів у Чернівцях» була нав’язана штучно, і події у сесійній залі Чернівецької міської ради є підтвердженням того, що в місті нема ніяких кланів, а є сили, які не бажають втрачати доступ до бюджетних коштів. Таку позицію висловив в ефірі передачі «Постфактум» народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«У Чернівецькій міській раді є деструктивні сили, які блокують роботу новообраних сил, які хочуть щось змінити. Ці деструктивні сили у сесійній залі вже  багато років, – наголосив політик. – Прикро, що мешканці Чернівців, не чернівчани, а саме мешканці, обирають їх щоразу, прикро, що ТВК рік тому не зробила висновків і не дослідила незаконні вкидання за, зокрема, Народний контроль у Чорнівці.

Так, тоді всі хотіли швидше порахувати, бо хотіли розсістися, поділитися і все буде добре. Не буде добре, я тоді казав публічно! Бо вже тоді був закладений конфлікт у роботі міської ради – ніколи ці люди не відмовляться від того доступу до бюджету, який вони мали останні 10 років.

Рік тому всі говорили про нібито боротьбу у міській раді клану Бурбака і клану Продана – це теза, нав’язана ЗМІ Продана для того, щоб показати, що тут є боротьба. Представників моєї політичної сили у сесійній залі зараз немає. І що ми бачимо? Такого ґвалту не було при тому, коли в залі були наші представники. Ми не давали дерибанити землю і влаштовувати отакі неподобства.

Я не прихильник принципу «добро має бути з кулаками», але суто в законний спосіб я знаю, як цю ситуацію врегулювати. Тому я поділяю позицію міського голови Романа Клічука, яка полягає в тому, що всі зараз повинні відійти назад і домовитися про спільну роботу для розвитку Чернівців. Оті всі виступи – потім, в кінці робочого дня, коли вже немає камер, щоб хизуватися.

Якщо сесії Чернівецької міськради будуть відбуватися отак щоразу, то нехай у Цецинському лісі збираються, голосують руками на галявині і хай там чубляться зранку до вечора. Бо ж місто паралізоване.», – наголосив Максим Бурбак.

Реклама

Залишити коментар