Чемпіон Молдови”Шериф” українця Вернидуба розгромив “Реал” в Мадриді у Лізі чемпіонів

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів молдовський “Шериф”, який тренує українець Юрій Вернидуб, сенсаційно переміг мадридський “Реал”.

Іспанський “Реал” та молдовський “Шериф” підходили до другого туру Ліги чемпіонів у статусі лідерів групи D – ці команди перемогли у стартових матчах групового етапу. “Шериф” вдома переграв “Шахтар”, а “Реал” – на виїзді “Інтер”.

Ніколи раніше ці команди не зустрічалися між собою, а перший очний матч провели на “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді. І саме господарі поля були однозначними фаворитами матчу.

“Реал” переважав на полі, за 90 хвилин наніс 31 (!) удар по воротах, з яких 12 – у ствір. Однак забила іспанська команда лише одного разу: в другому таймі Карім Бензема реалізував пенальті.

“Реал” був близьким до другого голу, натомість іспанці пропустили – на 90-й хвилині матчу Себастьєн Тіль влучив у ворота точним ударом з-за меж штрафного, воротар “Реала” не мав шансів, 2:1 на користь “Шерифа”.

Загалом у матчі “Шериф” наніс чотири удари по воротах “Реала”, тричі пробивав у ствір і забив два голи. Після цієї перемоги “Шериф” – одноосібний лідер групи “Шахтаря” у Лізі чемпіонів: 2 матчі, 6 очок.

Турнірна таблиця. Група D

  1. “Шериф” (Молдова) – 6 очок (2 матчі), 4:1
  2. “Реал” (Іспанія) – 3 (2), 2:2
  3. “Інтер” (Італія) – 1 (2), 0:1
  4. “Шахтар” (Україна) – 1 (2), 0:2

Реклама

Залишити коментар