Нічия, яка нікого не влаштовує: “Буковина” і “Чернігів” зіграли з рахунком 0:0

18 вересня “Буковина” на виїзді протистояла “Чернігову”. Матч 9 туру Другої ліги закінчився із рахунком 0:0. Про це повідомляє ФСК “Буковина”.

Через травми та проблеми зі здоров’ям до Чернігова не поїхали Николишин, Волинець, Логінов та Орнат, через дискваліфікацію – Сивка. Тому вперше у сезоні зі стартових хвилин зіграв Емре Мануіла. А підсилити атаку під час матчу чернівчанам було фактично ніким.

Футболу у матчі було мало. Команди більше боролися на полі та часто фолили. Підтвердження цих слів – 10 жовтих карток та одне вилучення на два колективи“, — йдеться у повідомленні.

“Чернігів” намагався високо пресингувати захисників “Буковини”, але безрезультатно. Проте і контролювати м’яча чернівчанам не вдавалось. Лише подекуди проходили хороші комбінації, однак не вистачало якісного останнього пасу.

Відсоток браку і в “Чернігова”, і в “Буковини” був надто високим. Як підсумок – практично відсутність гострих моментів та ударів по воротах. Лише в середині другого тайму команди обмінялись гольовими нагодами.

Реклама

Залишити коментар