Захист слабких — справа сильних: у Чернівцях організують марш за права тварин

У неділю, 5 вересня, о 12:00 в Чернівцях, на Центральній площі за ініціативи гуманістичного руху UAnimals проведуть акцію на захист прав тварин. Про це повідомила начальниця Держпродспоживслужби у Чернівецькій області, Анжела Косован.

Акція спрямована на привернення уваги до проблеми захисту тварин.

“Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться.”

“Ми не маємо права мовчати й шукати виправдання для бездіяльності, тому вже 5 вересня вийдемо на марш, щоби захистити тварин. Майбутнє України залежить від нас. І ми маємо боротися за те, щоби це майбутнє було гуманним. Нам вистачить рішучості та впевненості, щоби зупинити жорстокість та знущання з тварин. Захист слабких – справа сильних!”, – повідомляють активісти.

Щороку Всеукраїнський марш за тварин об’єднує тисячі людей по всій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

Як йдеться в повідомленні, марш за тварин проводять з дотриманням усіх карантинних норм, тож учасників закликають брати з собою маски та зберігати дистанцію.

Реклама

Залишити коментар