Вивезуть невпорядковані речі за межі ринку: на “Калинці” приводять до ладу торгові ряди

На Калинівському ринку у Чернівцях підприємців закликали навести лад у рядах та попередили, що будуть забирати усе зайве. Про це сказав Олег Гульпак, керівник МТК “Калинівський ринок”.

За словами директора МТК “Калинівський ринок”, усі невпорядковані речі працівники ринку вивозитимуть за його межі.

Сьогодні виникла ситуація на ринку, коли приватні підприємці не розуміли, чому працівники МТК “Калинівський ринок” знімали їхнє обладнання для виставлення вітрин та розвішування товару.

Хочу пояснити і нагадати, що раніше на ринку були роздані попередження про упорядкування рядів, проходів, приведення до порядку пожежних норм“, — зазначив Олег Гульпак.

“Я зараз знаходжуся у 2 торговому секторі, так звана “клітка”. У кожного контейнера тут є решітка, яка відкривається на початку робочого дня та закривається у кінці. На неї приватні підприємці розвішують свій товар. Я хочу пояснити, що саме потрібно робити, щоб адміністрація не знімала ваші вітрини. У вас є межа цієї решітки. Я дуже вас прошу, щоб за межі цієї решітки не виступала жодна сітка, полиця чи інвентар, який допомагає здійснювати вам підприємницьку діяльність”, — зазначив Олег Гульпак.

Реклама

Залишити коментар