Українські футболісти прокоментували поразку: “Англія – хороша команда. Ми також старалися”

В 1/4 фіналу команда України програла Англії з рахунком 0:4. Андрій Шевченко зазначив, що чималу роль зіграла заміна Сергія Кривцова через травму захисника, пише Суспільне.

Такої ж думки дотримується і півзахисник Сергій Сидорчук, який наголосив на тому, що відсутність Кривцова сильно вплинула на малюнок гри “синьо-жовтих”.

Швидкий гол зіграв свою роль. Ми знали, що англійці діятимуть активно перші 25-30 хвилин, потім у нас з’являться моменти, щоб вирівняти гру. У принципі, так і вийшло, але злий жарт з нами зіграла травма Сергія Кривцова. Був один план на гру, а він за стандартних положень – великий помічник для нас. Коли його змінили через травму, то ми “просіли” через це. Перебудувалися лише через пошкодження Сергія. Якщо подивитися, то три м’ячі були забиті головою. Стандартні положення – це лихо для нас”, – заявив Сидорчук в ефірі “Футбол 1”.

Півзахисник Андрій Ярмоленко, своєю чергою, вважає, що на гру “синьо-жовтих” суттєво вплинув швидкий гол від Гаррі Кейна.

Вважаю, що ми виступили добре. Звісно, у деяких матчах могли грати краще, але загалом я задоволений результатом. Затрималися довше на такому турнірі, аніж такі збірні, як Німеччина, Португалія. Програли у чвертьфіналі, але потрібно дивитися, кому програли. Вважаю, програли одній із найкращих команд світу“, – резюмував він.

Позитивні враження від турніру, попри поразку від Англії, отримав наймолодший дебютант України на Євро – 18-річний Ілля Забарний.

Знали, що буде важкий матч, до цього і готувалися. Можливо, дали про себе знати нестача концентрації, те, що нам забили на початку першого тайму. Англія – хороша команда. Ми також старалися. Вважаю, що добре провели цей турнір. Звісно, могли більше витиснути з цих змагань, але я пишаюся нашою командою”.

Дубль Гаррі Кейна? Не лише Кейн, там усі гравці атакувальні дуже сильні. Усі знають, як хто грає. Але на полі все набагато складніше, аніж у теорії. Вважаю, що добре провели гру, хоч і пропустили стільки”, – зазначив Забарний в інтерв’ю для телеканалу “Футбол 1”.

Реклама

Залишити коментар