У Чернівцях водій з фальшивим посвідченням намагався підкупити поліціянтів

У Чернівцях водій, який керував автомобілем із фальшивим посвідченням, намагався підкупити співробітників поліції.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що для того, щоб уникнути відповідальності, порушник запропонував співробітникам поліції гроші та поклав їх до службового авто. Правоохоронці відмовилися від неправомірної вигоди та задокументували обидва кримінальні правопорушення.

Як повідомили у прес-службі, інцидент стався 8 червня у селі Ревне. Так, група реагування патрульної поліції зупинила за порушення Правил дорожнього руху мікроавтобус “Peugeot Boxer” під керуванням 33-річного жителя Чернівців.

Під час перевірки посвідчення водія поліцейські з’ясували, що воно відсутнє в електронній базі даних. Щоб уникнути відповідальності за підроблення документів, кермувальник запропонував співробітникам поліції 2 тисячі гривень неправомірної вигоди, які поклав у кишеню дверки службового автомобіля.

Для документування кримінальних правопорушень поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції. правоохоронці вилучили речові докази та наразі вирішують питання про відкриття кримінальних проваджень за фактами підроблення документів і надання неправомірної вигоди службовій особі.

Реклама

Залишити коментар