У Чернівцях у ДТП травмувався пішохід: правоохоронці відкрили кримінальне провадження

Учора, 3 червня, в обласному центрі водій легкового автомобіля допустив наїзд на пішохода. Під час автопригоди потерпілий отримав перелом стегна. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до трьох років обмеження волі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Щоб встановити обставини автопригоди, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що на вулиці Сагайдачного 56-річний водій автомобіля «Fiat Scudo», рухаючись заднім ходом, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і допустив наїзд на 56-річного місцевого жителя.

Медичні працівники доставили потерпілого до лікарні для надання допомоги.

За фактом автопригоди з потерпілим слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар