Авіакомпанія “Мотор Січ” скасує рейси “Чернівці-Київ” в обох напрямках

Компанія “Мотор Січ” скасовує регулярні авіарейси “Чернівці-Київ”. Про це повідомляють на сторінці компанії у соцмережах, пише МБ.

Авіакомпанія Мотор Січ повідомляє про скасування регулярних рейсів за маршрутами Київ – Чернівці з 9 червня і Чернівці – Київ з 11 червня 2021 року.

“Пасажирів, які мають авіаквитки на скасовані рейси, просимо звернутися в агентство, де був придбаний авіаквиток або зв’язатися з Контактним центром авіакомпанії Мотор Січ за телефонами +38 0 61 287 2542 та +38 0 61 720 5452”, – йдеться у дописі.

Як відомо, авіакомпанія “Мотор Січ” з 12 квітня розпочала виконання авіарейсів з Києва до Чернівців. Перший рейс із Чернівців до Києва стартував сьогодні, 14 квітня. Вартість квитка становить 1380 грн.

Раніше повідомлялося, що компанія “Мотор Січ” терміново скасувала пасажирські авіарейси “Київ–Чернівці” та “Чернівці–Київ”, які фірма мала почати здійснювати з понеділка, 12 квітня.

Пізніше стало відомо, що продаж квитків на новий внутрішній напрямок Київ – Чернівці відновили.

Згодом ще одна авіакомпанія – Windrose airlines – відкрила продаж квитків на рейс “Київ-Чернівці”. Авіарейс запустять з 1 червня.

Реклама

Залишити коментар