RSS

24.04.2024 | 03:25

Про це повідомляє Чернівецький обласний…

24.04.2024 | 03:25

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак…

24.04.2024 | 03:25

До «лап псевдобанкіра» потрапили одразу…

На Буковині працівниця пошти вкрала 28 тисяч гривень

Поліцейські Вижниччини повідомили буковинці про підозру у незаконному заволодінні коштами громадян.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Перебуваючи на посаді начальника поштового відділення зв’язку та зловживаючи своїм службовим становищем, правопорушниця привласнила гроші, які громадяни сплачували за комунальні послуги, передплату друкованих видань та інші поштові операції. Наразі правоохоронці довели причетність жінки до 36 таких фактів.

Співробітники Вижницького районного відділу поліції встановили, що 32-річна жителька району, будучи відповідальною за збереження та облік грошей, протягом 2020 року привласнила з каси поштового відділення 28 тисяч гривень. Ці кошти відділення зв’язку отримало від жителів одного із сіл за передплату друкованих видань.

Також зловмисниця присвоїла гроші, які селяни сплачували за комунальні послуги, та інші платежі. Отримані кошти посадовиця не вносила на рахунки за призначенням, а витрачала на власні потреби.

Загалом своїми діями підозрювана завдала потерпілим збитків майже на 90 тисяч гривень.

Під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили правопорушниці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар