У Чернівецькій міськраді назвали переваги об’єднання ЖРЕПів у комунальне підприємство “Містосервіс”

Рішення передбачає реорганізацію КЖРЕП № 4, КЖРЕП №5, КЖРЕП №6, КЖРЕП №9, КЖРЕП №11, КЖРЕП №14 та КЖРЕП №17 шляхом приєднання їх до новоствореного комунального підприємства “Містосервіс”.

Про це повідомив заступник міського голови Чернівців Василь Зазуляк у Facebook.

“По-перше, матимемо значну економію коштів через скорочення адміністративного апарату: досі у кожного ЖРЕПу була, приміром, своя бухгалтерія, а тепер буде одна централізована”, – йдеться у дописі.

За словами посадовця, об’єднані ресурси зроблять підприємство конкурентноспроможним на ринку.

“По-друге, об’єднані технічні ресурси зроблять підприємство конкурентоспроможним на ринку, і воно зможе конкурувати з приватними структурами на прозорих конкурсах на надання послуг мешканцям”, – додав Зазуляк.

Третьою перевагою, на думку Зазуляка, є те, що “Містосервіс” буде приносити кошти в бюджет громади.

“По-третє, комунальні підприємства – це наша з вами власність. Успішне комунальне підприємство здатне приносити гроші в бюджет громади”, – підсумував посадовець.

Однією з найбільших проблем у сфері житлово-комунального господарства протягом останніх років стала незадовільна робота…

Опубліковано Василем Зазуляком Четвер, 18 березня 2021 р.

Нагадаємо, у Чернівцях міська рада ухвалила рішення про реорганізацію семи міських комунальних ЖРЕПів шляхом об’єднання їх в одне комунальне підприємство “Містосервіс”.

Реклама

Залишити коментар