Клічук дозволив “Калинці” працювати у “червоній” зоні

Сьогодні, 9 березня, підприємці Калинівського ринку зібралися на мирний пікет біля Чернівецької міськради. Люди вимагали зняти обмеження “червоної” карантинної зони і поновити торгівлю. А також наполягали на зустрічі з міським головою Романом Клічуком. Зрештою, мер вийшов до пікетувальників та озвучив рішення: Калинівський ринок може відкривати ворота. Проте закликати до виходу на роботу Клічук відмовився.

Нагадаємо, минулого тижня представники комісії з ТЕБ та НС не відповіли на прохання міськради дати роз’яснення, чи стосується “червона” зона роботи непродовольчих ринків, які є ринками “змішаного типу”. Тож в мерії самостійно ухвалили рішення: Калинівський ринок не підпадає під заборону та може повертатися до роботи. Транспорт, що відвозить покупців до ринку також працюватиме.
Проте поки невідомо, чи будуть правоохоронці штрафувати підприємців ринку за роботу під час карантинних обмежень. Адже національна поліція не підпорядковується міській раді.
Детальніше про те, що про таке рішення думають працівники ринку і представники комісії з ТЕБ та НС, та чим аргументує несподіване відкриття головної торгової жилки регіону сам мер, дивіться о 19:00 у випуску новин “Тем дня” на “ТВА”.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар