Максим Бурбак: З реєстрацією Продана і Михайлішина «тепла ванна» для Клічука завершилася

Після реєстрації депутатів від «Рідного міста» і «Команди Михайлішина» міський голова Чернівців Роман Клічук побачить, що означає працювати з опозицією. Про це в ефірі телеканалу ТВА заявив народний депутат двох скликань Максим Бурбак.

«Звичайно, і Продан і його люди, зайшовши до ратуші, вдаватимуться до жорсткої опозиційної риторики, – наголосив політик. – Але у них було б набагато вужче поле для критики, якби владна команда сама не підкидувала опозиції приводи».
Одним з таких «пасів» опозиції політик вважає перші незрозумілі кадрові призначення у Чернівцях. На думку Бурбака, хибна позиція вважати, що чернівчанам все одно, кого міський голова розставляє на посади.
«Мене на вулицях, на продуктовому базарі люди питають: кого ж ми обрали? Старих бізнесменів поміняли на нових?»

Не менше питань виникає у громади від незрозумілого принципу розподілу земельних ділянок. «Ми не чуємо пояснень, а без цього люди вимальовують свою картину – це забудовники почали відпрацьовувати свій вклад у вибори. Та чи не зашвидко?»
За словами Максима Бурбака, влада потрапляє у власні ж пастки, які виникли через відсутність чіткого інформування – що і для чого робить влада.
«Ми вже зараз бачимо провал комунікації у команді Романа Клічука. І для того, щоб констатувати цей факт, не потрібно чекати 100 днів», – наголосив політик.

Реклама

Залишити коментар