«Народний фронт» вимагав санкцій проти кремлівських рупорів ще три роки тому, – Бурбак

Президент Зеленський мав би ввести рішення про санкції проти власників телеканалів 112 на NewsOne ще в 2019 році. Так прокоментував Народний депутат двох скликань, лідер фракції «народний фронт» у ВР Максим Бурбак указ Президента Володимира Зеленського про введення санкції терміном на 5 років щодо Тараса Козака – бізнес-партнера нардепа від ОПЗЖ і кума президента РФ Віктора Медведчука, а також щодо телеканалів, які йому належать.

«У жовтні 2018 року ініціативу «Народного фронту» підтримали 229 депутатів, але вона не була введена в дію, – нагадав політик. – У липні 2019 року ми звертались до Президента Володимира Зеленського негайно ввести її в дію. 2 лютого 2021 року санкції були введені рішенням РНБО!»

Немає опису світлини.

За словами Бурбака, прокремлівські канали свого часу програли персональний позов проти нього, але це не завадило їм і далі бути частиною гібридної війни

«Майже 3 роки ці кремлівські рупори продовжували бути потужною складовою гібридної війни проти нашої держави. Я пишаюся командою «Народного фронту», яка в непрості складні часи робила і продовжує робити все для захисту України!!!»

 

Реклама

Залишити коментар