Обіцяний аудит. У міськраді взялися за перевірку вивозу сміття

Чернівецький міський голова Роман Клічук вирішив створити комісію, яка проведе позапланову перевірку діяльності МКП “Чернівціспецкомнутранс”. Відповідне розпорядження з’явилося сьогодні, 1 лютого, на офіційному вебпорталі міськради.

Відповідно до документа, комісія перевірить діяльність підприємства за 15-ма питаннями, серед яких: економічний аналіз фінансово-господарської діяльності, перевірка операцій щодо основних засобів та товарно-матеріальних цінностей, перевірка використання коштів на заробітну плату, інвентаризація товарно-матеріальних цінностей, а також перевірка дотримання законодавства про закупівлі.

Як вказано у розпорядженні, позапланову перевірку діяльності міського комунального підприємства «Чернівціспецкомнутранс» комісія розпочне завтра, 2 лютого, а завершить 23 лютого.

Нагадаємо, під час дебатів кандидатів у мери Роман Клічук заявив, що першим його кроком на новій посаді стане повний аудит усіх комунальних підприємств. Тоді він сказав:

Аудит буде повністю, аудит буде власними силами, бо ми маємо колосальний досвід управлінський у бізнесі, ми зробимо це якомога швидше. За які кошти? Я казав, ми зробимо це власними силами, своїми знаннями, своїми вміннями”.

Водночас у документі не сказано, чи будуть залучати до складу комісії незалежних аудиторів. І де братимуть на це кошти – поки невідомо.

Анна Колісник

Фото “Шпальти”

 

Реклама

Залишити коментар