У Польщі екс-керівнику Укравтодору продовжили арешт

Окружний суд у Варшаві продовжив тимчасовий арешт колишньому главі Укравтодору, екс-міністру транспорту і водного господарства Польщі Славоміру Новаку ще на три місяці до 16 квітня 2020 року. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Польське радіо.

Декількома днями раніше Новаку висунули чергові звинувачення в корупції. У зв’язку з цим прокуратура також попросила продовжити його арешт.

“Щодо Славомір Н. проведені процесуальні дії. Їхня необхідність була продиктована висуненням додаткових звинувачень за вчинками, розкритими в ході цього провадження”, – повідомила прес-секретар Окружної прокуратури у Варшаві Олександра Скшиняж.

Водночас повідомлялося про затримання Центральним антикорупційним бюро Польщі ще трьох осіб у справі Новака, їм висунули звинувачення в корупційній діяльності в період, коли Новак очолював Укравтодор. Арешти були здійснені на прохання прокуратури на Підкарпатті, в Малій і на Помор’ї.

Нагадаємо, Новак був затриманий в Польщі минулого літа. Екс-главу Укравтодору підозрюють в розкраданні грошей, які міжнародні організації виділяли для ремонту доріг в Україні.

Реклама

Залишити коментар