Букмекери оцінили шанси Селезньова стати найкращим бомбардиром чемпіонатів України

Аналітики БК вважають, що форвард «Колоса» Євген Селезньов може стати найкращим бомбардиром в історії елітного дивізіону чемпіонату України.

Ймовірність того, що  35-річний нападник стане найкращим бомбардиром чемпіонатів України за період з 1992 по 2021 складає 66,6%. 

На даний момент список найрезультативніших в історії національного чемпіонату очолюють зразу два спортсмени – Сергій Ребров та Максим Шацьких. Обоє забили по 123 голи в складі різних команд України. На рахунку Євгена Селезньова 116 голів. Йому потрібно забити ще 8 м’ячів, щоб отримати статус найкращого. До завершення сезону футболісту залишилося зіграти ще в 13 поєдинках. 

Неодноразово Євген заявляв, що бажає повернутися в УПЛ. Український форвард відмітив: 

«Я втомився їздити по закордонах, хоча у Туреччині були пропозиції і мене там шанують. Замислився про рекорд. Не кожен раз потрапляєш в історію. Потрібно забити 10 чи 11 голів. З віком розумієш, що цей рекорд і історія поруч».

Четверте місце в рейтингу займає Жуніор Мораєс. У його доробку 98 голів в 179 зіграних матчах.

Як повідомляє спортивний портал Рейтинг Букмекерів, Селезньов грає у складі «Колосу» з Ковалівки. Контракт спортсмен заключив у вересні цього року. За пів сезону він забив 5 голів, реалізувавши пенальті, в 10 матчах. 

Реклама

Залишити коментар