Арсеній Яценюк: Найгірший підсумок року – розчарування людей

Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк у своєму Telegram-каналі розповів про підсумки і досягнення 2020 року. 

Політик зазначив, що для нього перемога – це “щось велике, щось амбіційне, це щось значне. Такого великого, амбіційного і значного в 2020 році не відбулося з точки зору політичної”.

“В українців були дуже високі очікування 2019-го, навіть на початку 2020 року до коронакризи – очікування значних змін, економічного поступу, політичних реформ, впевненості у майбутньому. І все це розсипалося. І зараз динаміка того, що люди не вірять у завтрашній день, зневірюються у владі й своєму майбутньому, – катастрофічна. Тому найгірший підсумок року – розчарування людей.

Але відбулися досягнення з точки зору людського життя. Хочу висловити великі слова подяки українським медикам, які, не дивлячись на доволі складну ситуацію в медицині, все-таки впоралися з тим, щоби зупинити галопуючі темпи росту коронакризи. Тому ми вижили – і це дуже хороший результат”, – йдеться у повідомленні Арсенія Яценюка.

Реклама

Залишити коментар