“Команда Михайлішина” проти ТВК: суддю закликали заявити про самовідвід через фотографію з Брязкалом

У Чернівцях новообрана депутатка міськради Тетяна Шепелько вимагає самовідводу від судді Олега Анісімова у справі за позовом представниці “Команди Михайлішина” Аліни Олевич до Чернівецької міської територіальної виборчої комісії. Про це повідомляє molbuk.ua.

Як зазначила Шепелько сьогодні на судовому засіданні, причиною її вимоги стала розміщена у соцмережі Facebook світлина, на якій зображений кандидат від партії “Команда Михайлішина” Андрій Брязкало і суддя Олег Анісімов.

Вона також зауважила, що Андрій Брязкало на місцевих виборах 25 жовтня балотувався до Чернівецької міськради під номером 30 від “Команди Михайлішина”, а також був депутатом Чернівецької міськради сьомого скликання і п’ять років разом з позивачкою, депутатом міської ради Аліною Олевич працював у фракції політичної партії “Самопоміч”.

“Також вони перебувають не тільки в робочих, а й в приватних дружних стосунках. Я додала до своєї заяви до суду скріншоти фотографій, які зробила із публічних сторінок цих депутатів – Аліни Олевич та Андрія Брязкала”, – сказала Шепелько.

Депутатка додала, що, судячи із вказаних фотографій, Брязкало й Анісімов перебувають у близьких і дружних стосунках, а крім того, Брязкало перебуває у тісних стосунках з позивачкою Аліною Олевич.

На думку Шепелько, справа за позовом представниці “Команди Михайлішина” до Чернівецької ТВК може мати непередбачувані наслідки у випадку прийняття рішення на користь позивачів.

“Я сумніваюся у вашій неупередженості саме в цій справі. З огляду на те, як люди коментують цю світлину в соцмережі, прошу вас заявити про самовідвід”, – додала Шепелько.

Реклама

Залишити коментар