Арсеній Яценюк привітав військовослужбовців з Днем Збройних сил України

Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк привітав воїнів, добровольців та ветеранів з Днем Збройних сил України. Він зазначив, що в державі немає жодної інституції, яка мала б настільки високий авторитет і довіру в українському суспільстві, як ЗСУ.

Про це політик написав сьогодні, 6 грудня, на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні день національної гордості.
Гордості за Збройні сили України. Солдатів, добровольців і ветеранів, які захистили і продовжують захищати нашу державу.

Немає жодної інституції в країні, яка мала б настільки високий авторитет і довіру в українському суспільстві. І це є ще одним свідченням надвисокої місії українського захисника.

Ми повинні пам’ятати про час, коли армію свідомо нищили. Пам’ятати, щоб не дозволити знову. Ані зовнішньому ворогу, ані внутрішнім капітулянтам.

Пишаюся патріотами, волонтерами, добровольцями, офіцерами, особовим складом ЗСУ, які у 2014 році відбудовували армію, здатну зупинити ворога. Пишаюся роботою свого уряду, який в найкоротший час консолідував державні можливості для відродження боєздатності Збройних сил. Це був успіх всієї країни, що в результаті зберіг нашу Незалежність і Свободу. Пишаюся кожним українським бійцем, який в окопах оберігає життя країни.

Українська армія захищає нас не лише на передовій. Жодна влада у країні, де патріотичні Збройні сили мають найвищий авторитет, ніколи не ризикне піти на відкриту зраду, кинувши виклик усьому народу. І в цьому сенсі наша армія виконує безцінну історичну державотворчу місію.

Велика шана українському солдату!
З Днем Збройних Сил України! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні Арсенія Яценюка

Реклама

Залишити коментар