У Чернівцях розслідують причетність патрульного до побиття у Львові учасників АТО

У центрі Львова в ніч з 15 на 16 листопада троє працівників поліції з Чернівців, Ковеля Волинської області і Бережан Тернопільської області напали на двох ветеранів АТО та побили їх. Територіальне управління Державного бюро розслідувань у Львові порушило кримінальне провадження, триває слідство. 

Інцидент за участю патрульного з Чернівців прокоментував заступник начальника управління, начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП в Чернівецькій області Руслан Рубан.

“16.11.20 року о 00:16 год. на службовий планшет надійшло повідомлення про те що на проспекті Свободи у місті Львів троє невідомих осіб побили заявника та його товариша і побігли в сторону площі Ринок.
Прибувши на площу Ринок, патрульні виявили трьох осіб, які підпадали під опис.
Як стало нам відомо, до цієї події причетний один з працівників УПП в Чернівецькій області. Наразі ініційоване службове розслідування по даному факту, де будуть встановлені всі обставини.
Даний працівник, знаходиться на посаді поліцейського спеціальне звання – рядовий поліції УПП в Чернівецькій області з 21.08.2020 року. Прибув на службу з ВНЗ, де скористався можливістю замінити навчання на проходження служби.
На даний момент поліцейський перебуває у відпустці у зв’язку з навчанням, а саме здачею сесії”, – зазначив Рубан

Реклама

Залишити коментар