Google допоможе Україні з розвитком туристичної галузі – ЗМІ

Державне агентство з розвитку туризму підписало меморандум про співпрацю з Google для розвитку туристичної галузі та діджитал-трансформації України

Про це у Facebook повідомила голова Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ) Марина Олеськів, передає Еспресо.

“Сьогодні відбулося підписання меморандуму про співпрацю Державного агентства розвитку туризму України з компанією Google. Це важливий крок на шляху до розвитку туристичної галузі та діджитал-трансформації України”, – написала Олеськів.

За її словами, діджиталізація туристичної галузі є одним із пріоритетних напрямків роботи агентства, а саме тому важлива кооперація з провідними світовими цифровими компаніями.

Відтак, ДАРТ і Google домовилися обмінюватися досвідом щодо організації та реалізації програм, спрямованих на розвиток та просування України як цікавого туристичного напрямку. Крім того, планується спільна організація та проведення семінарів, лекцій, тематичних досліджень для подальшого вдосконалення знань в контексті туристичних відносин, співпраця та допомога у туристичних заходах, а також обмін досвідом у галузі впровадження інноваційних інформаційних технологій.

“Переконана, що саме робота над діджиталізацією сприятиме залученню іноземного потоку туристів до країни”, – підкреслила Олеськів.

Вона додала, що при широкому доступі до інтернету по всій території України досі прослідковується тенденція, що локальні туристичні офіси не вміють правильно працювати з цифровими інструментами, зокрема не використовують всі можливості Google, тому важливо організувати цифрові навчання.

Реклама

Залишити коментар