Ломаченко програв Лопесу і втратив усі пояси – ЗМІ

Боксер Василь Ломаченко несподівано поступився американцеві Теофімо Лопесу в бою за звання абсолютного чемпіона світу.
Після 12 проведених раундів судді віддали одностайну перемогу Лопесу – 116:112, 119:109, 117:111, повідомляє Кореспондент.
“При цьому поєдинок не стільки виграв Лопес, стільки його програв Ломаченко”, – йдеться у повідомленні. Василь дуже обережно почав бій, майже не викидаючи ударів у стартових трьох-чотирьох раундах. Для прикладу, в першому раунді Василь викинув всього чотири удари і лише один з них був точним.
Лопес намагався діяти агресивніше, пробивав по корпусу, шукав можливості для ударів у голову.
Лише в сьомому раунді Ломаченко почав перехоплювати ініціативу, а в наступній трихвилинці українець потряс Лопеса, змусив того ховатися в клінчі.
У чемпіонських раундах Ломаченко остаточно заволодів ініціативою і в 11-му раунді Лопес фактично перейшов у режим виживання, але вистояв.
Віддавши всі сили в 11-му раунді, в останньому раунді Ломаченко мало відповідав Лопесу, який зберіг сили до кінця бою. Через зіткнення головами у Теофімо пішла кров, але це не вплинуло на хід поєдинку.
Українець виглядав напрочуд пасивно і майже не атакував, при цьому відмінно пересуваючись на ногах.
Ця перемога дозволила Лопесу стати абсолютним чемпіоном у легкій ваговій категорії.
На професійному рингу 23-річний американець виграв усі 16 поєдинків, 32-річний українець зазнав другої поразки в 16 боях.
Реклама

Залишити коментар