Проросійське видання опублікувало черговий фейк про Арсенія Яценюка – прессекретар

Прессекретар прем’єр-міністра України 2014-2016 років Арсенія Яценюка Ольга Лаппо спростувала черговий фейк, про власність політика, який розповсюдило видання «Страна».

«Проросійська «Страна» опублікувала чергову примітивну маніпуляцію. «Оказалось, у Арсенія Яценюка есть мало кому известные апартаменты». Шок!

А насправді, «оказалось», що «Стране» треба було виготовити чергову лапшу, зліпивши сенсацію на рівному місці.

«Мало кому известные апартаменты» – це про квартиру, яку Арсеній Яценюк зазначає у декларації протягом 12 років», – написала Ольга Лаппо на своїй сторінці у  Facebook.

Крім того, вона нагадує, що інформація про статки посадовців якраз стала відкритою в Україні, зокрема, завдяки діяльності прем’єра Яценюка.

За словами прессекретаря політика, «щоб відкрити для себе очевидне і не дурити людей, маніпуляторам зі «Страны» досить було зайти на сайт Арсенія Яценюка, де є всі його декларації».

«Щодо ціни на квартиру. Справка для писак «Страны»: квартира купувалася іще на стадії проектування, це була інвестиція в будівництво. А в 2008 році почалася одна з найбільших світових криз, яка вплинула на ринок нерухомості.

Припиніть маніпуляції. Хоча це ж ваш хліб…», – заявила Ольга Лаппо.

 

Реклама

Залишити коментар