До переліку автостанцій Чернівців внесуть автостанцію “Калинівський ринок”

Враховуючи пропозицію департаменту житлово-комунального господарства, міська рада надала дозвіл КП МТК «Калинівський ринок» на відкриття автостанції за адресою: м. Чернівці, вул. Калинівська, 13-А з присвоєнням назви автостанції «Калинівський ринок».

Відповідне рішення було прийняте з метою зменшення навантаження на головні транспортні артерії міста, зменшення заторів транспорту, забезпечення безпеки дорожнього руху та підвищення рівня якості обслуговування, а також зручності пасажирів на приміських, міжміських, міжобласних та міжнародних маршрутах, які пролягають через територію  міста Чернівці, повідомили у пресслужбі міської ради.

Автостанцію «Калинівський ринок» буде внесено до переліку автостанцій в м. Чернівцях та рекомендовано замовникам (управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг обласної державної адміністрації) приміських, міжміських внутрішньо обласних та міжобласних маршрутів організовувати пасажирські перевезення з урахуванням внесеної до вказаного переліку автостанції «Калинівський ринок», а також внести зміни в розклади та схеми руху автобусів приміських та міжміських внутрішньо обласних маршрутів.

Розклад руху міжобласних автобусів та міжнародних маршрутів буде узгоджено з управлінням Укртрансбезбеки України в Чернівецькій області. Також, для зручності пасажирів, зупинки міського транспорту планують облаштувати в безпосередній близькості до АС «Калинівський ринок».

Реклама

Залишити коментар