В Одесі побили поліцейського та відібрали в нього пістолет і телефон

В Одесі затримали двох зловмисників, які напали на працівника управління поліції охорони, побили його, а також відібрали травматичний пістолет і мобільний телефон. Про це повідомляє Нацполіція в середу, 16 вересня, передає Кореспондент.
Зазначено, що напад стався на одному з держпідприємств, що перебуває під охороною поліції. Під час патрулювання поліцейський виявив трьох невідомих осіб – двох молодих чоловіків і дівчину.
“На його прохання покинути територію непрохані гості почали поводитися агресивно і продовжили йти далі. Коли поліцейський зробив попереджувальні постріли зі спеціального пристрою для відстрілу гумових куль – зловмисники збили його з ніг, відібрали пістолет, мобільний телефон, побили і зникли”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що, вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили маршрут пересування нападників, а потім і їх особи.
Виявилося, що до скоєного причетні 22-річний житель міста Остер на Чернігівщині та його знайомий – 23-річний житель села Софіївська Борщагівка Київської області… Працівники внутрішньої безпеки НПУ і Суворовського відділу поліції Одеси встановили місце знаходження нападників, а також – відібраного ними пістолета і телефону поліцейського. Зараз спільники затримані і поміщені в ізолятор тимчасового тримання, – йдеться в повідомленні.
Готується підозра за статтями про грабіж і погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.186, ч.2 ст.345 КК України). За вчинене правопорушення затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Реклама

Залишити коментар