Підприємці Калинівського ринку мають намір продовжити роботу 25 серпня

Підприємці Калинівського ринку 22 серпня обговорили подальші дії та роботу ринку в умовах обмежень “червоної зони”.

Як відомо, обмеження для “червоної зони” починають діяти з понеділка, 24 серпня, однак ніяких рішень міськрада ще не прийняла, пише molbuk.ua

“У вівторок – виходимо на роботу, бо ніяких обмежень міськрада ще не приймала. Якщо ж у понеділок буде повідомлення про закриття ринку, то у вівторок вийдемо на мирний протест під міську раду”, – завили підприємці Калинівського ринку.

Однак, на своїй сторінці у Facebook секретар міської ради Василь Продан повідомив, що карантинні обмеження, які діятимуть у Чернівцях, приймуть на сесії міської ради у вівторок, 25 серпня.

“У Чернівцях – надзвичайна ситуація. Це означає, що комісія міська з ТЕБ та НС, яка приймає це рішення, має збиратися 24/7. Такого не може бути, щоби ринок топило, а комісія відпочивала”, – сказав підприємцям відсторонений від посади міського голови Олексій Каспрук.

“У Чернівцях “червона зона”, надзвичайна ситуація. Люди розгублені й не знають, що їм робити. А тим часом, подейкують, що виконуючий обов’язки міського голови Василь Продан на всі вихідні виїхав за кордон, для вирішення своїх політичних питань”, – розповів у коментарі molbuk.ua Олексій Каспрук.

За словами Каспрука, на зборах підприємців були пристуні більше 100 осіб.

“Понад 100 підприємців зібралися сьогодні о 14.00 на збори. Дещо пізніше на своїй сторінці у фейсбуці Продан виставив відеозвернення, у якому пообіцяв розглянути карантинні обмеження 25 серпня, у вівторок. Але ж вони починають діяти із 24 серпня, з понеділка мають закриватися ринки, торгові центри, обмеження руху громадського транспорту. Чому сесію міської ради не можна зібрати раніше?”, – каже Олексій Каспрук.

Реклама

Залишити коментар