У Чернівцях СБУ провела спеціальні антитерористичні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Чернівецькій області провела тактико-спеціальні антитерористичні навчання на базі одного з департаментів облдержадміністрації.

Про це повідомляє пресслужба УСБУ в Чернівецькій області.

У тренуваннях, в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники СБУ, Держприкордонслужби, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

За легендою навчань, група «терористів» захопила заручників і висунула вимоги. У разі їх невиконання диверсанти погрожували, зокрема, влаштувати вибухи в місцях масового перебування людей – торгових центрах, на ринках тощо.

Учасники навчань поетапно відпрацювали спільні дії, оцінили ефективність сил та засобів, спрямованих на протидію терористичним проявам. Під час спецоперації умовні «терористи» були затримані, заручники звільнені і муляжі вибухових пристроїв знешкоджені.

Координаційна група проаналізувала кожен з етапів навчань для посилення ефективності спільних дій під час проведення антитерористичних заходів.

 

Реклама

Залишити коментар