Відкрито перший пішохідний пункт пропуску на кордоні із Польщею

Відсьогодні, згідно з рішенням уряду, відновлено роботу пункту пропуску “Шегині” на кордоні з Польщею. Станом на 08:00 через кордон вже пропущено 400 осіб.

Про це із посиланням на пресцентр Держприкдонслужби повідомляє УНН.

“Розпорядженням уряду від 13 травня 2020 року № 542-р з опівночі 16 травня 2020 року відновлено роботу пункту пропуску “Шегині”, що на кордоні із Польщею. Це єдиний пункт пропуску на українсько-польській ділянці, де обладнаний піший перехід. Зазначимо, що наразі здійснюється пропуск громадян лише в пішому порядку, оскільки суміжною стороною роботу автомобільного напрямку не було відновлено”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до введення карантинних обмежень державний кордон у цьому пункті пропуску за добу пішки перетинало близько 2 тисяч осіб.

“Станом на 08:00 16 травня через кордон пропущено майже 400 осіб. Всім громадянам, які прибули на вхід в Україну в обов’язковому порядку охоронці кордону провели температурний скринінг. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено”, – йдеться у повідомленні.

Для осіб, які прибули в Україну передбачено двотижневий карантин. Під час прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби перевірятимуть внесення особою інформації у додаток.

Реклама

Залишити коментар