Лікарка з Чернівців: “Якщо вам призначили ПЛР, здайте і будьте в самоізоляції, інакше ви біотерорист”

Лікарка-гінеколог з Чернівців розкритикувала людей, які приходять на прийом до вузькоспеціалізованих лікарів не через коронавірус, маючи при цьому симптоми хвороби або очікуючи результатів тестування на COVID-19.

Лікарка Лія Нікіфор у Facebook розповіла про один з таких випадків, який стався з її колегою, пише molbuk.ua.

За її словами, на прийом прийшла вагітна з кашлем, болем у горлі і підвищенням температури. При цьому жінка не мала скарг по гінекології, а прийшла “просто перевіритись”, до всього зізнавшись лікарці, що здала ПЛР-тест на коронавірус і чекає результатів.

“Моя подруга сама доглядає маму 90 років. Якщо вони захворіють, бабу ймовірно навіть не госпіталізують. Цей випадок та велика кількість дискусій і спостережень останніх днів з урахуванням того, що я перш за все лікар, дозволяють мені у спрощений формі нагадати моїм пацієнтам та знайомим наступне:

1. Якщо Вам призначили ПЛР, для того були підстави, маєте здати і бути в самоізоляції, інакше ви біотерорист.

2. Якщо Ви контактні з хворою людиною або безсипмтомним носієм, маєте бути в самоізоляції та здавати аналізи, інакше ви біотерорист.

3. Якщо Вам соромно потрапити у статистику, згадайте що там були принц Чарльз, прем’єри Британії, Канади, Росії, Владика Павел та Владика Пімен, дуже відомий священник греко-католицької церкви з Заліщиків, Лев Лещенко, купа наших депутатів і багато видатних людей.

4. Якщо Ви не боїтеся смерті, то люди, які разом з Вами відвідують Екватор, Нову Пошту, аптеку, може, для себе вирішили інакше. Мають право, бо життя дав нам Бог як найцінніший дар, і маємо його берегти”, – ідеться в дописі.

Реклама

Залишити коментар