У Чернівцях відновлять рух тролейбусів: хто матиме право проїзду

У Чернівцях з четверга, 19 березня відновиться рух електротранспорту, яким зможуть скористатися виключно працівники Національної поліції, ДСНС, медики та співробітники комунальних підприємств.

Про це сьогодні у прямому ефірі у Facebook повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук

За словами мера, ці тролейбуси курсуватимуть Чернівцями у режимі спеціальних перевезень.

“Тобто, будуть працювати тролейбуси, вони будуть відповідним чином марковані. І будуть працювати виключно на те, щоб забезпечити перевезення на роботу, а потім – відвезення з роботи працівників медичних установ, працівників поліції, працівників ДСНС і працівників комунальних підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста – водоканал, теплокомуненерго та інших підприємств”, – сказав Каспрук.

Водночас міський голова звернувся до представників цих категорій, які матимуть можливість користуватись електротранспортом.

“Перше – допуск до тролейбусів виключно за наявності засобів захисту. В першу чергу, це наявність маски. Також повинне бути службове посвідчення або якийсь інший документ, який підтверджує, що ви є працівником Нацполіції, ДСНС, комунального підприємства або є медиком”, – сказав мер Чернівців.

Він додав, що у четвер після обіду міськрада отримає з друку спеціальні номерні спецпроїзні, які роздадуть працівникам, які матимуть право користуватися міським електротранспортом.

Окрім того, за словами посадовця, міськрада вирішує із Чернівецькою ОДА питання щодо довезення із сіл та міст Буковини працівників міських та обласних лікарських установ.

Нагадаємо, у Чернівцях від сьогодні, 18 березня, повністю припинили курсувати усі маршрутки і тролейбуси.

Реклама

Залишити коментар