Буковинка померла не від коронавірусу, а від супутніх патологій – медики

Причиною смерті жінки з Буковини став не коронавірус, а неврологічні хвороби, заявляють чернівецькі медики.

Про це сьогодні, 18 березня, розповіла медичний директор Обласної кліннічної лікарні з лікувальної роботи Ольга Снігуряк під час брифінгу.

“Дійсно, ми маємо випадок смерті молодої жінки, яка померла. Причиною смерті якої був безпосередньо судомний синдром на тлі набряку головного мозку і не виключено – крововиливу у головний мозок. Це все сталося через те, що у неї складна патологія нервової системи. Окрім цього, мали місце важкі дисметаболічні порушення на тлі іншої патології ендокринної системи. І третє, це було ураження легень без легеневої недостатності, і паралельно ми зафіксували коронавірус. Тому вона поступила до нас”, – заявила вона.

Відомо також, що чоловік цієї жінки нещодавно повернувся з Італії, а в неї піднялась температура до 37 градусів, тому її госпіталізували з підозрою на коронавірус.

“Таким чином, коронавірус є супутньою патологією і він не є причиною смерті. Тому що такі пацієнти помирають від складної легеневої недостатності. А тут мала місце зовсім інша патологія”, – додала Ольга Снігуряк.

Як відомо, 14 березня 33-річну жінку госпіталізували з підозрою на коронавірус. Через два дні вона померла. Буковинка мала супутнє захворювання. А 17 березня медики отримали результати тесту і підтвердили, що у неї був коронавірус.

Реклама

  • От гавно не образоване. Коли померла приїхала до вас в лікарню ви відправили її додому “безсовісні” потребувалось вам направлення? Це ви халатні ледарі винні у смерті дівчини. Тварі дай Бог не легкої смерті вам усім. Як вам совісті хватило таке написати, слів нема п!/да₽@си убл-?Дки вы всі к0нч¥н!

Залишити коментар