У двох готелях Єгипту українських туристів закрили на карантин через підозру на коронавірус

У двох готелях на єгипетських курортах Шарм-ель-Шейх та Хургада українських туристів відправили на карантин. У цих готелях зафіксували підозру на коронавірус.

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

У Міністерстві не уточнюють скільки українських туристів перебуватиме на карантині.

Якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання на COVID-19 або підозр на зараження ним, українські туристи зможуть повернутися додому.

Своєю чергою, туристичний оператор JoinUp повідомив, що на час карантину українці перебуватимуть у готелях, в яких відпочивали.

Інші українські туристи, що перебувають в Єгипті і мали повертатися 14−15 березня, згідно з інформацією туристичної компанії, будуть повернені до України рейсами наступного тижня.

Туристам, які повинні повертатися в Україну після 16 березня, інформацію нададуть додатково.

Раніше у Кабміні повідомили, що громадян України, які не встигнуть повернутись з-за кордону до 17 березня, забиратимуть нерегулярними авіарейсами.

Нагадаємо, з 12 березня по всій Україні почався карантин у зв’язку з розповсюдженням у світі коронавірусу. Так, усі навчальні заклади, включно з приватними, закрили на три тижні, до 3 квітня. Також в країні обмежили масові зібрання понад 200 людей.

З 16 березня Україна на два тижні закриє кордон для іноземних громадян, щоб обмежити поширення коронавірусу.

А з 17 березня Україна закриє пасажирське авіасполучення.

В Україні наразі відомо про три випадки зараження коронавірусом. Один із них летальний — 13 березня від коронавірусу померла 71-річна пацієнтка з Радомишля на Житомирщині.

Реклама

Залишити коментар