У гуртожитках Чернівців для студентів з ознаками ГРВІ будуть окремі приміщення

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

З метою недопущення розповсюдження захворювання на гострі респіраторні вірусні інфекції, після закінчення обмежувальних заходів при поверненні студентів на навчання з районів області та інших областей України, студентів-іноземців не будуть допускати до відвідування закладу, якщо у них будуть присутні симптоми ГРВІ та грипу.

Також, в гуртожитках повинні передбачити приміщення для ізоляції студентів з ознаками захворювання на грип та у разі виявлення таких студентів негайно повідомити про випадок в заклад охорони здоров’я для подальших дій за затвердженими алгоритмами (скерування на сімейного лікаря, госпіталізація, амбулаторне лікування, тощо). Дезінфекційний режим (проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів в учбових кімнатах, лекційних аудиторіях, місцях спільного використання, гуртожитках) повинен бути посиленим.

Таке доручення керівникам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації м. Чернівці дав міський голова Олексій Каспрук на позачерговому засіданні міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Реклама

Залишити коментар