Верховна Рада займеться кадровими змінами в уряді 4 березня — Арахамія

На позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня будуть розглядати кадрові зміни в уряді

Про це повідомив голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера»

«У Кабміні зараз є такі вимоги, що наближається економічна криза нібито, є ознаки. Є можливість епідемії коронавірусу, і треба Кабмін перетворити фактично у штаб. Щоб він став штабом, треба зробити декілька кадрових рішень зокрема. Когось долучити та когось вилучити», — сказав Арахамія.

«Ми хочемо посилити Кабмін, зробити його більш оперативним, більш досвідченим і таке інше», — додав депутат.

Водночас він відмовився називати будь-які прізвища людей, яких можуть ввести до складу Кабміну, хоч і зазначив, що йому відомі ці зміни.

«Коли ви оголосите будь-яке прізвище — на людину ллється стільки бруду, що я просто не хочу навіть людину так підставляти під ризики», — пояснив Арахамія.

Нагадаємо, на вимогу президента України Володимира Зеленського Верховна Рада збереться за позачергове пленарне засідання о 16 годині 4 березня.

В Офісі президента повідомили, що глава держави просить включити до порядку денного питання щодо розгляду декількох проєктів законів та щодо Кабінету Міністрів України. Також президент просить заслухати звіт про діяльність правоохоронних органів.

Реклама

Залишити коментар