Колишній нардеп з Буковини Іван Рибак став рибоводом

Про це Рибак написав на своїй сторінці у Facebook.

“В день завершення моєї депутатської каденції я взявся за сімейний бізнес. Сьогодні ми реалізуємо високоякісну рибну продукцію, маємо власну торгову марку та створюємо робочі місця. І мені не соромно. Чисте довкілля, ощадне використання ресурсів ось що стало основою нашого бізнесу. Системи замкнутого водозабезпечення та використання екологічночистих кормів стали системоутворюючими у нашій діяльності. Залучення фахівців в тому числі з переміщених осіб з ОРДЛО які мають у цьому практичний досвід, завдяки співпраці з науковими організаціями такими як інститут рибного господарства України, дали нам практичний результат. Сьогодні ми навчилися вирощувати зарибка та отримувати ікру, ми готові реалізовувати товарну рибну продукцію маючи сертифікати її якості”, – написав Рибак.

Також колишній нардеп написав, що “відсутність підтримки державою свого виробника жорстко б’є по національному виробнику, особливо коли українським школярам чи хворим у лікарнях “впарюють” ніби дишевого малазійського, в‘єтнамського чи аргентинського ХЕКА тричі, а то й більше разів розмороженого не дешевшого, але ми справляємось, важко працюючи”.

“Зрозуміти стан справ у державі ти можеш лише тоді коли зіштовхуєшся з реальними Законами та відчуваєш їх на собі”, – підсумував колишній нардеп.

Реклама

Залишити коментар