“Слідство ведуть екстрасенси”: містичну історію буковинської родини показали на популярному телешоу

13 грудня, в ефірі телеканалу СТБ вийшов епізод популярного телешоу, де екстрасенси розслідують дивні і моторошні події, що турбують родину жительки Чернівецької області та її п’ятьох дітей.

Цього разу екстрасенси відправились у село Стара Красношора Сторожинецького району, передає molbuk.ua

Як ідеться в анонсі програми, 45-річна Валентина Іріщук шалено боїться втратити найдорожче, що у неї є, – дітей. У жінки чотири дочки і дев’ятирічний син. Валентина впевнена – їх намагається вбити якась невідома зловісна сила, яка кілька років тому оселилася в будинку родини.

“Цей будинок Валентина побудувала на зароблені важкою працею гроші. Її перший чоловік, з яким вони тоді ще жили разом, не дав на будівництво ні копійки. У жінки серце обливалося кров’ю кожен раз, коли їй доводилося їхати на заробітки за кордон. Дві старші доньки Валентини, живуть окремо, і поки мати заробляє гроші, в будинку проживають дві її молодші дочки і син. Саме їм і загрожує найбільша небезпека.

Спочатку дивні звуки і темний силует, які почали помічати діти, лише лякав їх. Але пізніше таємнича сила почала вселяти реальну загрозу”, – ідеться в описі відео.

За розслідування цієї містичної справи взялися досвідчені експерти проекту – київська відьма Ярослава Федорова і одна з найсильніших ясновидців Чехії – Ольга Калинова. Вже з перших хвилин ясновидиці зрозуміли, що родина в будинку знаходиться в пастці і їх потрібно рятувати.

“Мені наснилися ці дві дівчинки. А за ними, позаду, стоїть чоловік такий темноволосий, високий. І раптом з’являється мотузка, яка починає ось так от підніматися по ньому, ось розумієте, як пов’язує його. Вона майже дійшла до горла, але потім перетворилася на змію, відпустила його і поповзла в бік дівчаток”, – ідеться в дописі.

Зазначено, що зйомки програми відбулися у 2017 році.

Реклама

Залишити коментар